E-Learning - HACCP
Kurz je zaměřen na seznámení s pravidly pro bezpečnost, kvalitu a značení potravin. Záruka validních výstupů. Kurz je především určen pro výrobce a prodejce potravin, pracovníky v restauračních a stravovacích zařízeních. Získáte informace o povinnostech, pokynech a pravidlech včetně související legislativy. Zakončeno osvědčením s neomezenou platností.
Přihláška na Odborné školení HACCP - formou E-learningu.
Cena: 500 Kč bez 21% DPH / osobu
Náplň školení:
HACCP - Hazard analysis and Critical Control Point
princip 1 Provedení analýzy nebezpečí
princip 2 Stanovení kritických bodů
princip 3 Stanovení znaků a hodnot kritických mezí v kritických bodech
princip 4 Vymezení systému sledování v kritických bodech
princip 5 Stanovení nápravných opatření
princip 6 Zavedení ověřovacích postupů
princip 7 Zavedení dokumentace
Závěrečný písemný test